Welkom op de webstek van LUAC, de LEUVENSE Universitaire AERO-CLUB
Dit is de zweefvliegclub van de KU Leuven.
De activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met het Universitair Sportcentrum, dat naast het zweefvliegen ook een groot aantal andere sporten aanbiedt.

Winter

Door de wintermaanden kunnen we even niet vliegen, maar we zijn in volle voorbereiding voor het vliegseizoen van 2022. De vliegtuigen krijgen hun jaarlijkse onderhoud en de initiatielessen theorie zijn volop aan de gang. De LUAC-instructeurs bereiden de nieuwe leden zo goed mogelijk voor op het volgend vliegseizoen. Na enkele lessen met wat theoretische achtergrond en de eerste "vluchten" in onze eigen simulator kunnen we er in maart terug in vliegen!

Winnaar van de "Win een gratis vlucht" wedstrijd

Op 12 oktober heeft een onschuldige hand de winnaar van de "Win een gratis vlucht" wedstrijd getrokken. Proficiat Stef. K. uit Geetbets! Je hebt gewonnen via een facebook like. Stuur zo snel mogelijk een mail naar info@luac.be om je prijs te claimen.

Er is ook een 1ste reserve getrokken (voor als de winnaar zich tegen 1 januari niet gemeld heeft) en een 2de reserve (voor als de 1ste reserve zich tegen 1 maart niet gemeld heeft).

Zweefvliegen doet je hart sneller slaan? Welcome to the club!

Voel je het kriebelen? Je kunt op verschillende manieren aansluiten bij onze groep. We hebben lidmaatschapsformules voor elk instapmoment, ieders ambitie en elke beurs:

  • Start-to-Fly @ LUAC (initiatie lente/zomer/winter)
  • Zweefvliegopleiding (tijdens een van onze kampen)
  • Zweefvliegopleiding (gespreid over volledig jaar)
  • Vliegend lid (zweefvliegpiloot met vergunning)
  • Erelid (sympathisant)

Alle lidmaatschapsinfo vind je hier.

Subscribe to luac.be RSS